Ananas, is og ristet kokos

2017-11-10

Jeg havde egentlig planlagt endnu en hovedret, men så fandt jeg en pose ananas i fryseren, og fik idéen til en frisk, sommeragtig dessert i stedet. Og oven i købet en nem én, særligt hvis man tilfældigvis har en pose ananas i fryseren.

Ingredienser

150 g Ananas (frossen, frisk eller fra dåse)
1⁄2 dl Vand (eller ananassaft fra dåsen)
1⁄2 dl Kokosmel

Fremgangsmåde

Pandekagerne er de sædvanlige. Isen er vaniljeis. Og ananassovsen lavede jeg ved blot at blende de frosne ananas med lidt vand. Kokosmelet ristede jeg på en tør pande, indtil flagerne blev gyldne. Og så var desserten klar. En pandekageudgave af en piña colada. Nyd solen!

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *