Oksefrikadeller med persille og feta
2017-11-08Den anden aften fik jeg lyst til at eksperimentere med nogle krydrede oksefrikadeller med feta, hvidløg og persille. Resultatet blev efter min beskedne mening så godt, at jeg gerne vil dele opskriften med jer andre!
Jeg serverede oksefrikadelerne med spaghetti og tomatsauce, men jeg tror også de vil passe godt sammen med fx. ovnbagte kartofler og en frisk salat.
Jeg håber du sætter ligeså stor pris på disse krydrede frikadeller som mig!
Ingredienser
500 g Oksefars
2 fed hvidløg (presset)
1 hndf feta i tern (smuldret)
1 bundt persille (hakket)
4 spsk olivenolie
1 drys salt og friskkværnet peber (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Bland presset hvidløg, persille, feta, halvdelen af olivenolien, salt og peber med oksefarsen.
2. Varm den anden halvdel af olivenolien på en pande ved kraftig varme. Steg en lille prøvefrikadelle for at smage om mængden af salt og peber skal justeres.
3. Form små, runde frikadeller af oksefarsblandingen og steg dem ca. 5 minutter på hver side ved medium varme.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift