Nemme muffins med jordbær og fløde
2017-09-28- Ret:Bagværk, Søde sager
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 12 muffins
- Tilberedningstid: 45m
Jordbær og fløde er en fantastisk kombination og noget af det absolut bedste ved den danske sommer, hvis du spørger mig.
I denne opskrift på muffins har jeg valgt at tilføje begge dele. Så kan det vel ikke gå helt galt, var argumentet! Tjaa, hvad synes du? God fornøjelse 🙂
Ingredienser
2 Æg
1 tsk Vanillesukker
250 ml Fløde
200 g Sukker
400 g Mel
3 tsk Bagepulver
1⁄2 tsk Salt
200 g Jordbær (helst friske, men frosne kan også bruges uden for sæsonen)
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Slå æggene ud i en stor skål og tilsæt vanillesukker, sukker og fløde. Pisk grundigt indtil sukkeret er opløst.
3. I en anden skål blandes mel, salt og bagepulver.
4. Hak jordbærene i små stykker og rør dem i melblandingen. Hæld den flødeblandingen og melblandingen sammen og bland til du har en homogen og jævn dej.
5. Sæt muffinsforme i papir i en aluminiumsmuffinsform og hæld dej i til lige under toppen.
6. Bag dine jordbærmuffins i 20-25 minutter. De er færdige når du kan stikke en tandstikker ind i midten og tage den ren ud igen.
Bedømmelse
(3.4 / 5)
5 har bedømt denne opskrift