Nemme muffins med jordbær og fløde

2017-09-28
  • Til: 12 muffins
  • Tilberedningstid: 45m

Jordbær og fløde er en fantastisk kombination og noget af det absolut bedste ved den danske sommer, hvis du spørger mig.

I denne opskrift på muffins har jeg valgt at tilføje begge dele. Så kan det vel ikke gå helt galt, var argumentet! Tjaa, hvad synes du? God fornøjelse 🙂

Ingredienser

2 Æg
1 tsk Vanillesukker
250 ml Fløde
200 g Sukker
400 g Mel
3 tsk Bagepulver
1⁄2 tsk Salt
200 g Jordbær (helst friske, men frosne kan også bruges uden for sæsonen)

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 200 °C.

2. Slå æggene ud i en stor skål og tilsæt vanillesukker, sukker og fløde. Pisk grundigt indtil sukkeret er opløst.

3. I en anden skål blandes mel, salt og bagepulver.

4. Hak jordbærene i små stykker og rør dem i melblandingen. Hæld den flødeblandingen og melblandingen sammen og bland til du har en homogen og jævn dej.

5. Sæt muffinsforme i papir i en aluminiumsmuffinsform og hæld dej i til lige under toppen.

6. Bag dine jordbærmuffins i 20-25 minutter. De er færdige når du kan stikke en tandstikker ind i midten og tage den ren ud igen.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(3.4 / 5)

3.4 5 5
Bedøm denne opskrift

5 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Muffins med hindbær

    Muffins med hindbær og hvid chokolade

  • Chokolade muffins

    Chokolade muffins

  • Blåbær muffins

    Blåbær muffins

  • Banan muffins

    Banan muffins med chokoladeknapper

  • Muffins med banan og honning

    Muffins med banan og honning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *