Nem og hurtig wienerschnitzel

2017-07-26
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 15m

Den originale wienerschnitzel, der er lavet af paneret kalvekød, er både nem og hurtig at lave. I denne opskrift har vi skåret helt ind til benet og lavet den så let og simpel som overhovedet muligt, så du kan tilberede denne klassiske østrigske ret på omkring 15 minutter.

Ingredienser

  • 4 Kalvekødsfileter
  • 1 drys Salt og peber
  • 2 spsk Hvedemel
  • 1 Æg (pisket)
  • 2 dl Rasp
  • Smør, fedt eller olie (til stegning)

Fremgangsmåde

Trin 1

Giv kødet en omgang med en kagerulle eller kødhammer og krydr med salt og peber.

Trin 2

Vend fileterne i mel og dyp dem herefter i pisket æg og slut af med at vende dem i rasp.

Trin 3

Varm fedtstoffet i en stor stegepande og steg schnitzlerne på begge sider indtil de er brune. De skal have ca. 4 minutter på begge sider.

Trin 4

Servér med tysk karotffelsalat, stegte kartofler eller spätzle.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Spätzle

    Spätzle

  • Wienerschnitzel fra Wien

    Wienerschnitzel fra Wien

  • Klassisk wienerschnitzel

    Klassisk wienerschnitzel

  • Sund wienerschnitzel

    Sund wienerschnitzel

  • Wienerschnitzel med parmesan

    Wienerschnitzel med parmesan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *