Nem og hurtig wienerschnitzel
2017-07-26- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Middel
-
Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 15m
Den originale wienerschnitzel, der er lavet af paneret kalvekød, er både nem og hurtig at lave. I denne opskrift har vi skåret helt ind til benet og lavet den så let og simpel som overhovedet muligt, så du kan tilberede denne klassiske østrigske ret på omkring 15 minutter.
Ingredienser
- 4 Kalvekødsfileter
- 1 drys Salt og peber
- 2 spsk Hvedemel
- 1 Æg (pisket)
- 2 dl Rasp
- Smør, fedt eller olie (til stegning)
Fremgangsmåde
Trin 1
Giv kødet en omgang med en kagerulle eller kødhammer og krydr med salt og peber.
Trin 2
Vend fileterne i mel og dyp dem herefter i pisket æg og slut af med at vende dem i rasp.
Trin 3
Varm fedtstoffet i en stor stegepande og steg schnitzlerne på begge sider indtil de er brune. De skal have ca. 4 minutter på begge sider.
Trin 4
Servér med tysk karotffelsalat, stegte kartofler eller spätzle.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift