Nem chili con carne

2017-11-08

Chili con carne er en af de mest populære mexicanske opskrifter. Det skyldes ganske givet at retten er særdeles let at lave, den er billig, den kan uproblematisk laves i større portioner og smager frem for alt godt.
Chili con carne findes i et utal af forskellige versioner. Denne opskrift er en simpel grundudgave og den kan med fordel suppleres op med krydderier og grøntsager efter din personlige smag.

Ingredienser

450 g Hakket oksekød
1 Mellemstort løg (hakket)
2 fed Hvidløg (hakket)
1 dåse Røde kidneybønner
70 g Tomatkoncentrat (svarer til 1 lille dåse)
1 dåse Hakkede tomater
1 Oksekød bouillonterning
1 spsk Knust chili
1 tsk Stødt kanel
2 tsk Salt

Fremgangsmåde

1. Opvarm lidt olie i en stor gryde og svits løg og hvidløg til det begynder at blive gennemsigtigt. Tilsæt hakket oksekød og lad det brune. Skru ned for varmen.
2. Tilsæt tomatkoncentrat og hakkede tomater og varm igennem. Tilsæt oksekødsbouillon.
3. Tilsæt kidneybønner, kanel og knust chili efter smag. Rør rundt og lad retten simre ved svag varme under låg i mindst 15 minutter.
4. Smag til med salt og server din chili con carne med ris eller tortilla chips samt creme fraiche.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *