Müsli boller

2017-11-09

Müsliboller er nogle skønne grovere boller med masser af smag og bid i. De indeholder en grahamsmel, müsli og rosiner, hvilket gør dem søde og grove på samme tid. De er gode som mellemmåltid, til brunch eller som snack. Du kan med fordel bage en stor portion og frys nogle af dem ned. God fornøjelse!

Ingredienser

7 dl Koldt vand
2 dl Surdej
700 g Hvedemel
135 g Grahamsmel
20 g Salt
270 g Müsli
70 g Rosiner

Fremgangsmåde

1.Hæld vand og surdej i en skål og rør det sammen.
2.Tilsæt hvedemel, grahamsmel og salt.
3.Ælt dejen sammen til den er blank og smidig.
4.Tilsæt müsli og rosiner og ælt det ind i dejen.
5.Lad dejen hæve i en skål med et vådt viskestykke over ved stuetemperatur i 3 timer til den har nået dobbelt størrelse.
6.Forvarm din ovn på 250 gr. varmluft.
7.Vend dejen ud på en bagemåtte drysset med mel.
8.Hak dejen forsigtigt ud til 20 boller.
9.Placer bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
10.Bag bollerne i ovnen i ca. 20 min.
11.Lad bollerne afkøle på en bagerist.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *