Muffins med hindbær og hvid chokolade
2017-09-28- Ret:Bagværk, Søde sager
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 16 muffins
- Tilberedningstid: 45m
Hindbær smager godt og det samme gør hvid chokolade, så hvorfor ikke blande de to råvarer i en omgang lækre muffins? Dette har jeg gjort i denne opskrift og resultatet er, hvis jeg selv skal sige det, ikke værst!
Ingredienser
2 Æg
125 ml Vegetabilsk olie
250 ml Mælk
1 tsk Vaniljesukker
200 g Sukker
400 g Hvedemel
3 tsk Bagepulver
1 tsk Salt
100 g Hvide chokoladeknapper
150 g Hindbær (friske eller frosne)
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Rør æg, olie, mælk, vaniljesukker og sukker sammen i en røreskål. Du skal fortsætte med at piske indtil sukkeret er helt opløst.
3. I en anden skål blandes mel, bagepulver, salt og de hvide chokoladeknapper.
4. Bland den våde og den tørre blanding sammen og tilsæt hindbærene. Vær omhyggelig med ikke at bryde frugterne op – de skal være så hele som muligt.
5. Fyld dejen i muffinsforme og bag dem i ovnen i cirka 25 minutter.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift