Muffins med hindbær og hvid chokolade

2017-09-28
  • Til: 16 muffins
  • Tilberedningstid: 45m

Hindbær smager godt og det samme gør hvid chokolade, så hvorfor ikke blande de to råvarer i en omgang lækre muffins? Dette har jeg gjort i denne opskrift og resultatet er, hvis jeg selv skal sige det, ikke værst!

Ingredienser

2 Æg
125 ml Vegetabilsk olie
250 ml Mælk
1 tsk Vaniljesukker
200 g Sukker
400 g Hvedemel
3 tsk Bagepulver
1 tsk Salt
100 g Hvide chokoladeknapper
150 g Hindbær (friske eller frosne)

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 200 grader.

2. Rør æg, olie, mælk, vaniljesukker og sukker sammen i en røreskål. Du skal fortsætte med at piske indtil sukkeret er helt opløst.

3. I en anden skål blandes mel, bagepulver, salt og de hvide chokoladeknapper.

4. Bland den våde og den tørre blanding sammen og tilsæt hindbærene. Vær omhyggelig med ikke at bryde frugterne op – de skal være så hele som muligt.

5. Fyld dejen i muffinsforme og bag dem i ovnen i cirka 25 minutter.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Nemme muffins

    Nemme muffins med jordbær og fløde

  • Chokolade muffins

    Chokolade muffins

  • Blåbær muffins

    Blåbær muffins

  • Banan muffins

    Banan muffins med chokoladeknapper

  • Muffins med banan og honning

    Muffins med banan og honning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *