Miso suppe

2017-11-13
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 10m

Miso supper er en traditionel japansk suppe bestående af Dashi og Miso pasta. Begge dele kan købes færdiglavet hos de fleste asiatiske købmænd. Man vælger selv om man vil bruge gul, hvid eller rød miso pasta til denne suppe. Hvid miso er sød og cremet, rød miso er stærkere og mere salt og gul miso befinder sig et sted midt imellem!

Ingredienser

2 tsk Dashi pulver
1 l Vand
3 spsk Miso pasta
200 g Tofu (skåret i tern)
2 Forårsløg (skåret diagonalt i ca. 1 cm lange stykker)

Fremgangsmåde

1. Bland vand og Dashi i en mellemstor gryde og bring blandingen i kog.

2. Skru lidt ned for varmen og pisk miso pastaen i.

3. Tilsæt tofu og løg og lad det simre i 2 til 3 minutter før servering.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *