Miso suppe
2017-11-13- Køkkentype:Japansk
- Ret:Forret, Hovedret
- Sværhedsgrad:Let
-
Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 10m
Miso supper er en traditionel japansk suppe bestående af Dashi og Miso pasta. Begge dele kan købes færdiglavet hos de fleste asiatiske købmænd. Man vælger selv om man vil bruge gul, hvid eller rød miso pasta til denne suppe. Hvid miso er sød og cremet, rød miso er stærkere og mere salt og gul miso befinder sig et sted midt imellem!
Ingredienser
2 tsk Dashi pulver
1 l Vand
3 spsk Miso pasta
200 g Tofu (skåret i tern)
2 Forårsløg (skåret diagonalt i ca. 1 cm lange stykker)
Fremgangsmåde
1. Bland vand og Dashi i en mellemstor gryde og bring blandingen i kog.
2. Skru lidt ned for varmen og pisk miso pastaen i.
3. Tilsæt tofu og løg og lad det simre i 2 til 3 minutter før servering.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift