Madpandekager

2017-11-09

Her finder du en opskrift på madpandekager til pandekager med fyld. Pandekagerne er grove og mætter godt sammen med fyld, så der er chance for at lave et lækkert og velsmagende måltid. Server og nyd dem med dit favorit fyld kolde eller varme. Disse pandekager egner sig godt som en del af et frokostbord eller en buffet.

Ingredienser

250 g Grahamsmel
50 g Hvedemel
4 Æg
6 dl Mælk
2 dl Vand
4 tsk Salt
2 spsk Olie (smagsneutral)

Fremgangsmåde

1. Hæld grahamsmel, hvedemel og salt i en skål og rør rundt.
2. Tilsæt olie, 4 æg og 1 dl. vand og rør rundt i skålen.
3. Varm en stegepande op med lidt fedtstof på.
4. Tilsæt 1 dl. vand og 6 dl. mælk og rør dejen ensartet og glat.
5. Steg madpandekagerne, og rør godt i dejen imellem hver portion.
6. Server madpandekagerne med fyld – enten varme eller kolde.

Noter

Du kan fryse pandekagerne.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *