Lyserøde noriruller med spirer
2017-09-14- Ret:Forret, Hovedret
- Sværhedsgrad:Let
-
Føj til favoritter
- Til: 8 ruller
- Tilberedningstid: 15m
Disse lækre tangruller af noritang fyldt med lucernespirer nøjes ikke med at smage godt – de ser også rigtig flotte og indbydende ud med kombinationen af de forskellige grønne nuancer og den lyserøde sauce.
Noritang, der normalt bruges til sushi, kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder
Ingredienser
4 stk Noritang
4 hndf Lucernespirer (andre spiretyper kan bruges)
2 1⁄2 dl Cashewnødder
1⁄2 dl Vand
1 Rå rødbede (skrællet)
2 tsk Citronsaft
1⁄2 tsk Salt
Fremgangsmåde
1. Blend alle ingredienserne bortset fra noritang og lucernespirer ved høj hastighed i en blender til du har en helt glat og fin lyserød suace.
2. Placer et ark noritang med den blanke side nedad på et skærebræt.
3. Læg en håndfuld spirer i en pølse på langs af tangen.
4. Fordel en god mængde sauce over spirerne. Tilføj eventuelt lidt ekstra spirer ovenpå saucen.
5. Rul tangen, forsegl den med en smule vand og del rulle i to.
6. Server rullerne med den resterende sauce og en håndfuld spirer som dekorativt tilbehør.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift