Lentejas con Chorizo – ”linser med chorizo”

2017-11-06

Indrømmet: Denne ret, der anvender den populære spanske paprikakrydrede pølse Chorizo, er ikke fotogen! Her er tale om en solid og velsmagende simreret, der sagtens kan udgøre et hovedmåltid i sig selv.

Denne ret skal forberedes dagen før, da linserne skal ligge i blød natten over.

Ingredienser

1⁄2 kg Spanske grønne linser
1 Tynd chorizo
1 Blodpølse (valgfri)
1 Løg
1 fed Hvidløg
1 Laurbærblad
1 tsk Olivenolie
1 drys Salt (efter smag)
2 Mellemstore kartofler
2 Gulerødder (valgfri)

Fremgangsmåde

1. Læg linserne i blød natten over

2. I en stor gryde tilsættes linser, chorizo, blodpølse (valgfri), hvidløg, laurbærblad og groft hakkede løg.

3. Dæk med vand og tilsæt salt og olivenolie.

4. Bring blandingen i kog og lad det simre i ca. 45 minutter.

5. Tilsæt groftskårede kartofler og gulerødder (valgfri) og kog i yderligere 20 minutter.

Bedømmelse

(3 / 5)

3 5 2
Bedøm denne opskrift

2 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Tortilla – ”Spansk omelet”

  • Tomatos Rellenos – ”fyldte tomater”

  • Pollo al Ajillo – ”Kylling og hvidløg”

  • Pimientos Rellenos con Queso

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *