Kylling i karry med pasta

2017-11-06

Dette er en nem og hurtig ret at lave til hverdag, som hele familien vil kunne lide. Vil man gerne have den lidt stærkere, kan man selv justere mængden af karry.

Denne simple opskrift kan også tilføres ristede stykker bacon, let kogt eller stegt broccoli og toppes med persille ved servering. For en lidt rundere smag med flere nuancer, kan man komme hvidløg og ingefær i, som man hakker fint og svitser i gryden med porrerne og løgene.

Ingredienser

4 Porrer
4 Kyllingefileter (ca. 600 g)
400 g Frisk pasta
2 dl Minimælk
3 tsk Rapsolie
2 dl Vand
1 spsk Karrypulver
2 Løg
4 Champignon (store)

Fremgangsmåde

1. Porrerne skæres i ringe, og løgene skæres i tern. Kyllingefiletterne skæres i strimler.

2. Karryen brændes af i en gryde i lidt af olien, og porrer, champignon og løg kommes i. Spæd derefter op med vand, og kom så kyllingestykkerne i. Krydr med salt og peber efter behag og lad det simre let under lå i ca. 10 min.

3. Den friske pasta koges i ca. 4 min. eller efter anvisning.

4. Mælken og resten af olien tilsættes kyllingen og koges op til saucen er blevet cremet. Vend pastaen i saucen og server varm.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *