Kold kartoffelsalat med creme fraiche
2017-11-09Dette er en helt klassisk kold kartoffelsalat baseret på en lækker cremet dressing rørt med creme fraiche, mayonnaise, løg og diverse krydderier.
Den totale tilberedningstid er anført til 1 time, men her er inkluderet mindst 30 minutter til afkøling af kartoffelsalaten.
Ingredienser
750 g Små kogte kartofler
1⁄2 Løg (revet)
2 dl Creme fraiche
1 dl Mayonnaise
1 tsk Dijon sennep
1⁄2 tsk Karry
1 drys Frisk purløg (klippet)
Tomatskiver til pynt
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Rens kartoflerne og skær dem i mundrette stykker.
2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle af.
3. Bland alle ingredienserne bortset fra tomatskiverne og en smule af purløget.
4. Vend kartoflerne i dressingen og pynt med tomat og purløg. Sæt kartoflerne på køl i mindst 30 minutter før serveringen.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift