Kold kartoffelsalat med broccoli
2017-06-30- Ret:Salat
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 20m
Dette er opskriften på en særdeles sund og velsmagende kartoffel/broccolisalat. Da broccoli er særdeles populær som tilbehør til retter med kartofler og kød, giver det naturligvis god mening at udtænke en salat, der indeholder dampet broccoli og kogte kartofler. Salaten er mættende og kan således både bruges som tilbehør til fisk eller kød eller som et helt måltid i sig selv.
Ingredienser
- 1 kg Små kartofler
- 2 1⁄2 dl Broccolikroner
- 1⁄2 Rødløg (finthakket)
- 1 dl Creme fraiche
- 1 tsk Sukker
- 1⁄2 dl Mayonnaise
- 1 drys Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Trin 1
Kog kartoflerne og damp broccolien et par minutter - sørg for at kronerne stadig er sprøde.
Trin 2
Bland rødløg, broccoli og kartofler i en stor skål.
Trin 3
Rør en dressing af maoynnaise og cremefraiche og smag til med sukker, salt og peber. Vend dressingen forsigtigt i salaten.
Trin 4
Sæt salaten i køleskabet til den skal serveres.
Bedømmelse
(5 / 5)
3 har bedømt denne opskrift