Kartoffelpizza med frisk rucola og parmasan

2017-11-08

Hvis man leder efter en opskrift på en pizza med masser af kød, og som nærmest bukker under for mængden af fyld, så er det ikke denne opskrift du skal bruge!

Men vent nu med at stikke af, for det er en ganske lækker pizza på trods af, at den er lidt anderledes. Den er super sprød og lækker krydret. Og skulle man ikke synes det er nok, så kan den jo eventuelt bruges til forret. Her har den i hvert fald været en stor succes hver gang den er blevet serveret.

Opskriften på den pizzadej jeg plejer at bruge kan findes her: Klassisk pizzadej.

Ingredienser

Olivenolie
2 fed Hvidløg (presset)
1 bundt Hakket basilikum (eller rosmaring eller anden krydderurt)
1 Bagekartoffel (i ultra tynde skiver)
1 drys Salt og peber (efter smag)
2 Mozzarellaer a 125 g
1 bundt Rucola salat
1 drys Revet parmesan

Fremgangsmåde

1. Forbered dejen (klassisk -pizzadej).

2. Snit kartoflen i så tynde skiver som muligt (mandolinjern er det ultimative redskab i denne sammenhæng).

3. Rør olivenolie, hvidløg og basilikum/rosmarin sammen, og pensl bundene med olien, fordel kartoffelskiverne. Dryp med mere olivenolie, og krydr med salt og peber. Fordel mozarella – 1 til hver pizza.

4
. Bag pizzaerne i ovnen efter anvisningen fra pizzadejsopskriften.

5. Pynt med frisk rucola og friskrevet parmasan.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Bearnaise sauce

  • De fire årstider – pizza quattro stagioni

  • Pizza med hjemmelavet kebab og creme fraiche dressing

  • Kartoffelpizza

  • Koldhævet pizzadej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *