Kakaopandekage med banan og chokoladesovs

2017-11-10

Pandekage med banan og nutella er jo en klassiker, men jeg tænkte at jeg ville gøre den lidt mere sofistikeret ved at erstatte nutellaen med en hjemmelavet chokoladesovs og den almindelige pandekage med en kakaopandekage.
Kakaopandekagedejen laves blot ved at erstatte en smule af melet med kakaopulver, til dejen får den ønskede farve. Hvis man vil have en meget mørk pandekage, kan man eventuelt tilsætte lidt ekstra sukker, da kakaoen gør pandekagen en smule bitter.

Ingredienser

15 g Smør
2 spsk Kakao
2 spsk Sukker
1 1⁄2 dl Mælk

Fremgangsmåde

Smørret smeltes i en gryde og sukker, kakao og mælk tilsættes. Lad sovsen simre et par minutter og server varm eller afkølet.
Chokoladesovsen kan gøres lidt mere luksuriøs ved at erstatte noget af mælken med fløde og eventuelt tilsætte lidt vaniljesukker. Den kan naturligvis også laves på rigtig chokolade i stedet for kakaopulver.
Herefter har man bare tilbage at skære en banan i skiver, og så er der serveret!

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *