Hjemmelavet smør

2017-07-04
  • Til: 1 portion
  • Tilberedningstid: 15m

Vil du for alvor imponere vennerne, kæresten eller familien til den næste brunch er der ingen vej uden om: Du bliver ganske enkelt nødt til at lave din egen hjemmelavede smør! Det er lettere end de fleste tror og tilberedningen er i øvrigt et ganske fascinerende skue: At se hvordan fløde gradvist ændrer struktur under processen er i mine øjne hele besværet værd!

Ingredienser

  • 1⁄2 l Piskefløde
  • 1⁄4 tsk Salt

Fremgangsmåde

Trin 1

Hæld fløde i en skål eller en foodprocessor og rør i ca. 10 minutter til smørret skiller. Dræn den overskydende væske fra blandingen - det gøres lettest ved at presse den ud af flere omgange.

Trin 2

Smag den hjemmelavede smør til med salt og tryk på smørret i en lille skål med bagsiden af en ske for at fjerne yderligere væske.

Trin 3

Hæld blandingen ud på panden og sørg for jævnligt at skrabe bunden med en spatel. Røræggen er færdig efter 2 til 3 minutter. Pynt eventuelt med lidt hakket persille som vist på billedet.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Melon smoothie

    Melon smoothie

  • Blåbær smoothie

    Blåbær smoothie

  • Banan smoothie

    Banan smoothie

  • Jordbær smoothie

    Jordbær smoothie

  • Jordbær banan smoothie

    Jordbær banan smoothie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *