Salsa opskrift – hjemmelavet salsa

2017-11-09

De fleste har efterhånden vænnet sig til at mexicansk salsa er noget man køber færdiglavet i supermarkedet.
Dette er også et fint alternativ, hvis tiden er knap, men ellers bør man lave den selv fra bunden! Det er hurtigt og nemt og modsat det købte produkt har du 100 % styr på hvad den indeholder.
I denne opskrift bruger vi tomater fra dåse, men man kan naturligvis også bruge friske tomater, hvis man har tid til det. I så fald skal de først afskalles. Dette gøres ved at dække dem med vand i en gryde og varme op til skallen begynder at sprække. Herefter fjernes vandet og tomaterne afkøles, hvorefter de kan skrælles og efterfølgende hakkes.

Ingredienser

1 dåse Hakkede, flåede tomater
1 dl Rødløg (finthakket)
1 spsk Rødvinseddike
1 bundt Hakket jalapenos (efter smag)
1⁄2 dl Frisk koriander (hakket)
1 drys Salt og cayennepeber (efter smag)

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne i en passende skål og smag til med salt og cayennepeber.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *