Nem gullash med kartoffelmos
2017-11-08Selvom gullash kan spises med mange forskellige former for tilbehør, er mit personlige favorittilbehør til gullash uden tvivl kartoffelmos. Nedenstående opskrift er på en nem version af den klassiske gullash.
Opskriften på kartoffelmos kan findes på vores søsterside Kartoffelopskrifter.dk ved at klikke her: Kartoffelmos.
Ingredienser
500 g Oksekød (i tern)
1 Stort løg (hakket)
2 fed Hvidløg (hakket)
4 dl Vand
1 Oksebouillonterning
1 dåse Flåede hakkede tomater
1 dåse Tomatkoncentrat (stor eller lille dåse efter smag)
1 Gulerod (i tern)
1 Laurbærblad
1 spsk Paprika
2 tsk Salt
1 bundt Persille (hakket)
Fremgangsmåde
1. Opvarm lidt fedtstof i en stor gryde ved medium varme og brun kødet heri. Fjern eventuelt overskydende fedt og tilsæt løg og hvidløg. Steg til løgene er gennemsigtige.
2. Tilsæt vand, bouillon, tomat, laurbærblad, gulerod og paprika og bring blandingen i kog. Lad retten simre over medium varme i ca. 30 minutter.
3. Lav en portion kartoffelmos.
4. Smag gullashen til med salt og eventuelt andre krydderier efter smag og server gullashen drysset med hakket persille.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift