Confit de canard af andelår
2017-11-06Nedenfor finder du en helt klassisk opskrift på en lækker, hjemmelavet confit de canard af andelår. Retten er simpel, men tager tid. Til gengæld er resultatet værd at vente på! Kombinationen af det smørmøre andekød og den sprøde skind er ganske enkelt genial.
Ingredienser
4 Andelår
3 spsk Groft salt
500 g Andefedt
4 Laurbærblade
1 hndf Timian
Fremgangsmåde
1. Salt gnides ind i andelårene og sættes i køleskab et døgn
2. Anden tørres af (eller skylles) og lægges i en gryde med laurbær, den friske timian og andefedt. Lad det simre under låg i 2-3 timer
3. Fedtet gemmes og det resterende fedt tørres af inden det sættes i ovnen på 200 grader til skindet er sprødt.
Noter
Serveringsforslag: Andelårene kan serveres med hvidløgsmarinerede ovnkartofler, citrussalat (appelsiner, grape, ristede pinjekerner og tranebær) og skysauce. Se vores opskrift på skysauce.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift