Grove scones

2017-09-05
  • Til: 8 scones
  • Tilberedningstid: 15m

Denne opskrift på grove scones stammer helt tilbage fra 1950’erne, så her er for alvor tale om en gennemprøvet opskrift!

Grove scones kan sagtens spises på den traditionelle måde med smør og syltetøj som tilbehør til en kop te, men de er også rigtig gode som tilbehør til middagsmaden.

Ingredienser

  • 2 dl Mælk
  • 20 g Smør
  • 150 g Grahamsmel
  • 135 g Hvedemel
  • 3 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Salt
  • 1⁄2 tsk Sukker

Fremgangsmåde

Trin 1

Bland alle de tørre ingredienser i en lille skål. Skær smørret i små tern og arbejd det ind i melblandingen med fingrene til det danner en grynet masse.

Trin 2

Tilsæt mælken og bland til der danner sig en dej.

Trin 3

Tag dejen ud på en meldrysset overflade og del den i to lige store dele. Form den til to runde dejkager og pres eller rul dem flade til de er ca. 1 cm tykke. Skær et kors i kagerne og prik små huller i overfladen med en gaffel.

Trin 4

Læg de flade og runde kager på en bageplade dækket med bagepapir og bag dem ved 250 grader i omkring 10 minutter.

Opskriftstype:, Tags:,
Bedømmelse

(4 / 5)

4 5 2
Bedøm denne opskrift

2 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Popcakes guide

  • Billede af cupcake med smørcreme

    Opskrift på smørcreme

  • Nem pandekage opskrift

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Om fredagspandekagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *