Grøn pesto

2017-09-28
  • Til: 1 portion
  • Tilberedningstid: 10m

Der er ikke noget som smagen af en frisklavet pesto. Personligt er jeg helt vild med smagen af min hjemmelavede pesto og foretrækker den klart frem for den, man kan købe i supermarkederne. Heldigvis er den simpel at gå til, da alle ingredienserne blot skal blendes sammen.

Denne opskrift er en lavet på en blanding af basilikum og rucola, da jeg synes det giver en rigtig lækker smag, og den kan bruges til alt fra pastaretter til dressing til kød, kartofler eller i sandwich.

Hvis man vælger at lave en større portion, kan den sagtens fryses.

Ingredienser

1 Potte basilikum
1 hndf Rucola
1 1⁄2 dl Olivenolie (tilføj evt. mere eller mindre alt efter for flydende du ønsker den)
2 fed Hvidløg
50 g Pinjekerner
30 g Parmesan (friskrevet)
1 drys Salt

Fremgangsmåde

1. Rist pinjekernerne på panden.

2. Hæld basilikum, rucola, hvidløg, pinjekerner, parmasan i blenderen, olivenolien tilsættes lidt efter lidt og pestoen blendes til den ønskede konsistens er opnået.

3. Smag til med salt.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Ramsløgspuré

    Ramsløgspuré

  • Soltørret tomat tapanade

    Soltørret tomat tapanade

  • Hvidløgspuré

    Hvidløgspuré

  • Rød pesto

    Rød pesto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *