Grahamsscones
2017-11-09Scones er et lille brød der oprindeligt stammer fra Skotland og som kun tager ganske kort tid at lave. Scones spises ofte sammen med en kop te. Prøv at spise disse grahamsscones friskbagte med smør og ost – det er med eller uden te en særdeles udsøgt fornøjelse!
Du kan se mange flere opskrifter på scones her: Scones.
Ingredienser
3 dl Mælk
80 g Smør
4 dl Grahamsmel
4 dl Hvedemel
4 tsk Bagepulver
1 tsk Salt
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til 250 grader.
2. Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Skær smøret i mindre stykker og tryk det sammen med melblandingen med fingrene til en grynet masse.
3. Tilsæt mælken under omrøring ind til blandingen begynder at forme sig til en dej. Del dejen i fire stykker og pres dem sammen til runde kager med en diameter på ca. 12-15 centimeter. Skær to ridser i hver “kage” i et kryds og prik huller med en gaffel.
4. Læg dem på en bageplade dækket med et stykke bagepapir og bag i ca. 10 minutter. Serveres frisklavede og varme direkte fra ovnen!
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift