Forårsruller med krydret ingefær dip
2017-09-14- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Middel
-
Føj til favoritter
- Til: 8 ruller
- Tilberedningstid: 30m
Raw food forårsruller med spidskål, tang, svampe og ingefærdip.
Denne ret kan både serveres som forret og som hovedret. Skal den anvendes som forret skal man beregne 2 forårsruller pr. person, men man skal regne med dobblet så mange, såfremt den serveres som hovedret.
Ingredienser
8 stk Spidskålblade
1 spsk Ingefær (hakket)
2 spsk Citronsaft
2 fed Hvidløg (finthakket)
2 spsk Sojasauce
2 spsk Sesamolie
1 stk Noritang (i ca. 2 cm tykke strimler)
1 hndf Svampe i strimler (fx enoki eller shii-take)
2 Gulerødder (i små stave)
2 dl Kinakål (i strimler)
1⁄2 Agurk (i strimler)
Fremgangsmåde
1. Bland en marinade har ingefær, hvidløg, sojasauce, citronsaft og sesamolie. Mariner svampene i ca. 20-30 minutter. Hæld den overskydende marinade til side i en skål og sæt den til side.
2. Fordel alle de øvrige ingredienser samt de marinerede svampe i midten af et Spidskål blad og rul. Snor en stribe tang omkring den færdige forårsrulle og forsegl tangen med en dråbe vand.
3. Server straks med marinaden, der bruges som dip.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift