Fedtfattig lasagne

2017-09-26
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 60m

Det kræver kun ganske få midler at tilberede en særdeles fedtfattig lasagne. Hemmeligheden i denne opskrift er, at den fede ostetype mozzarella, der ellers normalt bliver anvendt som den primære ostetype i lasagne, er blevet erstattet af en fedtfattig ricotta ost, der indeholder meget færre kalorier.

Ingredienser

400 g Magert oksefars
1 Squash (hakket)
1 Gulerod
125 g Champignon (hakkede)
1 fed Hvidløg (finthakket)
1 dåse Flåede, hakkede tomater
1⁄2 dl Vand
125 g Frosen spinat
300 g Fedtfattig ricotta
1⁄2 dl Revet parmesan
15 Fuldkorns lasagneplader

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 180 grader.

2. Brun oksekødet i en gryde ved høj varme. Tilsæt squash, gulerod, svampe og hvidløg og lad det simre til grøntsagerne er bløde.

3. Tilsæt hakket tomat og vand og lad det koge i cirka 5 minutter.

4. Byg en lasagne i et stort ovnfast fad ved at tilføje ingredienserne i følgende rækkefølge:

  • Kødsauce
  • Lasagneplader
  • Ricotta
  • Lasagneplader
  • Spinat
  • Lasagneplader
  • Kødsauce
  • Lasagneplader
  • Ricotta
  • Parmesanost

5. Bag lasagnen i 40 minutter.

Opskriftstype:, Tags:
Bedømmelse

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Bedøm denne opskrift

2 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Bearnaise sauce

  • De fire årstider – pizza quattro stagioni

  • Pizza med hjemmelavet kebab og creme fraiche dressing

  • Kartoffelpizza

  • Koldhævet pizzadej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *