Edamame bønner
2017-11-10Edamame er grønne sojabønner som er særdeles rige på proteiner samt A, B og C-vitaminer. Salt-kogte edamame bønner i bælg bliver spist ved at presse bønnerne ud af bælgen med fingrene. Retten er utrolig let at lave og serveret sammen med en kold øl er det en fantastisk appetitvækker!
Ingredienser
500 g Edamame bønner i bælg (friske eller køleskabsoptøede)
2 spsk Salt
Fremgangsmåde
1. Skær stilkenden af bønnerne. Vask dem og lad dem dryppe af.
2. Hæld edamame bønnerne i en mellemstor skål og drys og gnid dem med salt.
3. Sæt rigeligt med vand over kog i en stor gryde. Tilsæt 1 spsk salt i det kogende vand.
4. Tilsæt edamame og kog i 3-4 minutter.
5. Dræn bønnerne i en salatslynge.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift