Edamame bønner

2017-11-10

Edamame er grønne sojabønner som er særdeles rige på proteiner samt A, B og C-vitaminer. Salt-kogte edamame bønner i bælg bliver spist ved at presse bønnerne ud af bælgen med fingrene. Retten er utrolig let at lave og serveret sammen med en kold øl er det en fantastisk appetitvækker!

Ingredienser

500 g Edamame bønner i bælg (friske eller køleskabsoptøede)
2 spsk Salt

Fremgangsmåde

1. Skær stilkenden af bønnerne. Vask dem og lad dem dryppe af.

2. Hæld edamame bønnerne i en mellemstor skål og drys og gnid dem med salt.

3. Sæt rigeligt med vand over kog i en stor gryde. Tilsæt 1 spsk salt i det kogende vand.

4. Tilsæt edamame og kog i 3-4 minutter.

5. Dræn bønnerne i en salatslynge.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *