Cupcakes med hindbær og hvid chokolade
2017-11-07Cupcakes med hindbær og hvid chokolade kan få selv det hårdeste hjerte til at smelte af ren og skær nydelse! Vi anbefaler at dække disse cupcakes et tykt lag farvestrålende vanilje frosting (skal der være fest så brug gerne flere forskellige farver).
Vil du tage røven på vennerne eller få den ultimative respekt blandt tøserne, så er denne opskrift ganske enkelt ikke til at komme uden om!
Ingredienser
150 g Smør
2 tsk Vaniljesukker
200 g Sukker
3 Æg
325 g Mel
1 tsk Bagepulver
1 1⁄2 dl Mælk
100 g Hindbær
50 g Hvid chokolade
Fremgangsmåde
1. Pisk smør, vaniljesukker og sukker til blandingen er fin og glat.
2. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk grundigt.
3. Kom mel og bagepulver i blandingen og vend det hele sammen med mælken.
4. Til sidst rører du hindbærrene forsigtigt i dejen.
5. Kom en skefuld dej i hver muffinform og stik et stykke hvid chokolade ned i midten af hver cupcake. Sørg for at dække chokoladen helt med dej.
6. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i cirka 25 minutter eller indtil kanterne begynder at blive gyldne.
7. Dæk kagerne med et lag frosting efter eget valg. Til denne opskrift anbefaler vi vanilje frosting.
Hvis du gerne vil give dine cupcakes et ekstra pift, så drys frysetørret hindbær ud over frostingen til sidst. Find frysetørret hindbær hos Bagetid.dk her: Frysetørret hindbær
Bedømmelse
(5 / 5)
2 har bedømt denne opskrift