Cremet broccolisalat
2017-06-30- Ret:Salat
- Sværhedsgrad:Begynder
-
Føj til favoritter
- Til: 6 personer
- Tilberedningstid: 20m
Denne opskrift på cremet broccolisalat bliver ekstra god hvis den får lov at marinere i køleskabet natten over. Udover broccoli indeholder salaten blandt andet blomkål. Sørg for at skære broccoli og blomkål i meget små buketter, da den i modsat fald kan blive lidt for grov og rustik i konsistensen.
Ingredienser
- 2 dl Mayonnaise
- 1 dl Cremefraiche
- 2 spsk Sukker
- 1 bundt Broccoli (skåret i små buketter)
- 1⁄2 Blomkålshoved (skåret i små buketter)
- 1 Rødløg (finthakket)
- 150 g Cheddar (revet)
- 100 g Bacon
Fremgangsmåde
Trin 1
Rist baconen tør på en pande og dræn den ristede bacon på et stykke køkkenrulle.
Trin 2
Bland en dressing af mayonnaise, creme fraiche og sukker i en stor skål.
Trin 3
Tilsæt broccoli, blomkål, ost og bacon og bland godt.
Trin 4
Dæk skålen med et stykke plastfilm og stil den i køleskabet før servering. Salaten kan med fordel laves dagen før den skal bruges.
Bedømmelse
(5 / 5)
3 har bedømt denne opskrift