Cookies med M&M’s

2017-11-07

Cookies med de populære farverige chokoladeknapper fra M&M’s er en moderne klassiker. Prøv at bage disse cookies til den næste børnefødselsdag – det er et stensikkert hit!
Det er i øvrigt ganske nemt og hurtigt at lave M&M’s cookies. Fra du starter tilberedningen til det du kan tage friskbagte cookies ud af ovnen går der ikke mere end cirka 30 minutter.

Ingredienser

150 g Smør (blødgjort)
1 dl Sukker
1 dl Brun farin
1 æg
1 spsk Vand
1⁄2 tsk Vaniljesukker
3 dl Hvedemel
1⁄2 tsk Bagepulver
1 knsp Salt
200 g M&M’s

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 175°C.
2. Pisk smør, sukker og brun farin grundigt med en håndmikser til det har en cremet konsistens.
3. Tilsæt æg, vand og vanilje og rør godt.
4. i en separat skål blandes mel, bagepulver og salt. Vend de tørre ingredienser i smørblandingen.
5. Vend chokoladeknapperne fra M&M’s i dejen med en stor ske.
6. Klask dine cookies ud på en bagepapirdækket bageplade med en ske. Bag dem i godt 10 minutter eller indtil kanten begynder at blive gylden.
7. Lad kagerne afkøle på en bagerist.

Bedømmelse

(4.1 / 5)

4.1 5 8
Bedøm denne opskrift

8 har bedømt denne opskrift

Kommentarer (2)

  1. skrevet af Charlotte d. 13. marts 2020

    Mine splatter helt ud og er meget olieret..
    Jeg har brugt alm smør, ikke smørbart..

    Hvad kan grunden være ?

      Svar
    • skrevet af Rasmus d. 16. marts 2020

      Hej
      Det kan skyldes, at chokoladeknapperne er blevet knust ved røreprocessen. Hvis du prøver igen, kan du evt. lade dejen køle i ½ time i køleskabet.

        Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *