Cookies med M&M’s
2017-11-07Cookies med de populære farverige chokoladeknapper fra M&M’s er en moderne klassiker. Prøv at bage disse cookies til den næste børnefødselsdag – det er et stensikkert hit!
Det er i øvrigt ganske nemt og hurtigt at lave M&M’s cookies. Fra du starter tilberedningen til det du kan tage friskbagte cookies ud af ovnen går der ikke mere end cirka 30 minutter.
Ingredienser
150 g Smør (blødgjort)
1 dl Sukker
1 dl Brun farin
1 æg
1 spsk Vand
1⁄2 tsk Vaniljesukker
3 dl Hvedemel
1⁄2 tsk Bagepulver
1 knsp Salt
200 g M&M’s
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til 175°C.
2. Pisk smør, sukker og brun farin grundigt med en håndmikser til det har en cremet konsistens.
3. Tilsæt æg, vand og vanilje og rør godt.
4. i en separat skål blandes mel, bagepulver og salt. Vend de tørre ingredienser i smørblandingen.
5. Vend chokoladeknapperne fra M&M’s i dejen med en stor ske.
6. Klask dine cookies ud på en bagepapirdækket bageplade med en ske. Bag dem i godt 10 minutter eller indtil kanten begynder at blive gylden.
7. Lad kagerne afkøle på en bagerist.
Bedømmelse
(4.1 / 5)
16 har bedømt denne opskrift
skrevet af Charlotte d. 13. marts 2020
Mine splatter helt ud og er meget olieret..
Jeg har brugt alm smør, ikke smørbart..
Hvad kan grunden være ?
skrevet af Rasmus d. 16. marts 2020
Hej
Det kan skyldes, at chokoladeknapperne er blevet knust ved røreprocessen. Hvis du prøver igen, kan du evt. lade dejen køle i ½ time i køleskabet.