Coleslaw med basilikum og dild
2017-11-09Denne coleslaw får et lækkert og frisk touch med tilføjelsen af friske krydderurter. I denne opskrift har jeg valgt at bruge basilikum og dild, men de kan erstattes af eller suppleres med andre krydderurter efter din personlige smag.
Ingredienser
300 g Hvidkål (i strimler)
1 bundt Krydderurter (hakkede, fx basilikum og dild)
1 dl Mayonnaise
1 spsk Sukker
1 spsk Æbleeddike
4 Radiser (fint skåret)
1 spsk Fløde
1 ds Groft peber (kværnet)
Fremgangsmåde
1. Bland kål, radiser og krydderurter i en stor skål.
2. Bland de øvrige ingredienser i en lille skål og hæld dressingen over kålblandingen.
3. Dæk skålen med plastikfilm og opbevar den i køleskabet i mindst en time før servering.
Bedømmelse
(4 / 5)
1 har bedømt denne opskrift