Coleslaw med basilikum og dild

2017-11-09

Denne coleslaw får et lækkert og frisk touch med tilføjelsen af friske krydderurter. I denne opskrift har jeg valgt at bruge basilikum og dild, men de kan erstattes af eller suppleres med andre krydderurter efter din personlige smag.

Ingredienser

300 g Hvidkål (i strimler)
1 bundt Krydderurter (hakkede, fx basilikum og dild)
1 dl Mayonnaise
1 spsk Sukker
1 spsk Æbleeddike
4 Radiser (fint skåret)
1 spsk Fløde
1 ds Groft peber (kværnet)

Fremgangsmåde

1. Bland kål, radiser og krydderurter i en stor skål.

2. Bland de øvrige ingredienser i en lille skål og hæld dressingen over kålblandingen.

3. Dæk skålen med plastikfilm og opbevar den i køleskabet i mindst en time før servering.

Bedømmelse

(4 / 5)

4 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *