Chokoladekage uden æg
2017-11-10Chokoladekagen uden æg er svampet og blød på den helt rigtige måde. Kager uden æg kan være en fordel for allergikere, og kagen er bestemt ikke kedeligere af den grund! Prøv den til kaffen, som dessert eller til den søde tand, når du alligevel har glemt at købe æg.
Ingredienser
5 spsk Solsikkeolie
250 ml Vand
200 g Sukker
30 g Kakaopulver
1 tsk Vanillesukker
1 tsk Bagepulver
tsk Salt
Fremgangsmåde
Forvarm din ovn på 175 grader. Pisk solsikkeolie og vand sammen i en skål, og tilsæt og pisk derefter sukker, kakao, vanillesukker, bagepulver og salt i dejen. Rør dernæst mel forsigtigt i dejen og hæld dejen i en smurt springform på 22 cm. Bag kagen i 25-30 min. alt efter hvor gennembagt og svampet den skal være. Føl efter med en gaffel i kagen, så du åbner den konsistens, som du ønsker. Køl kagen af og server den med glasur.
Bedømmelse
(3.5 / 5)
4 har bedømt denne opskrift