Chokoladekage med marcipan

2017-11-10

Chokoladekage med marcipan er en lækker chokoladekage, som har fået et twist af marcipan og chokoladestykker i dejen, som løfter kagens smag og aroma. Kagen er fyldig, smager skønt og er velegnet at servere med en god kop kaffe om eftermiddagen eller til aften.

Ingredienser

125 g Smør
150 g Brun farin (eller muscovadosukker)
2 Æg
3 spsk Kakaopulver
150 g Hvedemel
1 1⁄2 tsk Bagepulver
1 tsk Vaniljesukker
130 g Marcipan
75 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

1. Forvarm din ovn på 180 gr. varmluft.

2. Pisk smør og sukker sammen til det er let og luftigt.

3. Pisk æggene i et af gangen.

4. Tilsæt hvedemel, kakaopulver, bagepulver og vaniljesukker i dejen og pisk dejen grundigt igennem ved lav hastighed.

5. Hak ren rå marcipan groft sammen med chokoladen.

6. Hæld dejen i en smurt sandkageform.

7. Bag kagen i ovnen i ca. 50 min. og sluk for ovnen.

8. Lad kagen stå i ovnen og få eftervarme i 10 min.

9. Server kagen afkølet med glasur.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *