Burritos med kylling

2017-11-08

Burritos med kylling er en krydret og velsmagende ret, der stammer fra Mexico. Retten kan passende serveres med hjemmelavet salsa og et af de mange bud på hjemmelavet guacamole, som du kan finde her på siden.

Ingredienser

1 spsk Olivenolie
1 Mellemstort løg (hakket)
1 dåse Hakkede tomater
4 Kyllingebryst fileter
4 fed Hvidløg
1 tsk Chilipulver
2 dl Creme fraiche
1 dåse Kidneybønner (skyllet og afdryppet)
1 hndf Jalapenos
8 Tortillas
200 g Cheddarost (i strimler)
1⁄4 Iceberg salat (i skiver)
2 Tomater (i skiver)

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg og steg det på en pande i olivenolie. Tilsæt kyllingebryst fileterne og steg videre til de er gennemstegte. Skær kyllingen i tynde skiver.
2. Bland kylling, løg, hvidløg, tomater, bønner, jalapenos, creme fraiche, chili pulver og salt i en skål.
3. Forvarm ovnen til 220 °C. Fordel 1/8 af kyllingeblandingen jævnt over hver tortilla og drys lidt ost over. Sørg for at gemme ca. halvdelen af osten.
4. Rul tortilla’erne, vend dem så lukningen vender nedad og bag dem tildækket med folie på et ovnfast fad i ca. 30 minutter. Fjern folien og drys dine burritos med den resterende ost og bag i yderligere 5 minutter eller til osten er smeltet og begynder at brune.
5. Drys dine burritos med salat og tomat og servér.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *