Brunch tærte med spinat, bacon og parmesan

2017-07-25
  • Til: 1 tærte
  • Tilberedningstid: 60m

Her er en nem opskrift på en brunch tærte lavet med spinat, bacon og parmesan ost.

Ingredienser

  • 2 tsk Olivenolie
  • 1 Løg (finthakket)
  • 100 g Bacon (i korte, tynde strimler)
  • 100 g Baby spinat blade
  • 4 Æg
  • 2 dl Fløde
  • 1 dl Mælk
  • 1 dl Parmesan (revet)
  • 300 g Hvedemel
  • 1 knsp Salt
  • 1 g Æg
  • 150 g Smør i tern

Fremgangsmåde

Trin 1

Bland mel, smør og salt i en skål eller en foodprocessor indtil blandingen danner ”krummer”.

Trin 2

Tilsæt æg og 1-2 spsk koldt vand. Ælt til dejen er glat, pak den ind i husholdningsfilm og sæt de i køleskab i 10 minutter.

Trin 3

Rul dejen ud mellem 2 stykker let melet bagepapir og placer den i en tærteform. Sæt formen i køleskab i 30 minutter.

Trin 4

Varm olien i en stegepande ved medium varme. Tilføj løg og bacon og steg i 8-10 minutter eller indtil løgene er bløde. Dræn blandingen på et stykke køkkenrulle.

Trin 5

Put spinaten i mikrobølgeovnen i 1 minut og lad dem afkøle i 5 minutter. Fjern fugten.

Trin 6

Placer en plade på midterste ovnrille og forvarm ovnen til 190 °C. Undlad at fjerne det øverste stykke bagepapir, dæk det med tørrede bønner eller ris og bag tærtedejen i 10 minutter i den varme ovn. Fjern derefter bønner/ris og bagepapir.

Trin 7

Spred spinat, bacon og løg over tærtedejen. Pisk æg, fløde og mælk sammen og hæld det over fyldet. Drys med parmesan og bag tærten i 30 minutter.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Melon smoothie

    Melon smoothie

  • Blåbær smoothie

    Blåbær smoothie

  • Banan smoothie

    Banan smoothie

  • Jordbær smoothie

    Jordbær smoothie

  • Jordbær banan smoothie

    Jordbær banan smoothie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *