Banan pandekager

2017-11-10

Bananpandekager er blevet yderst populære, og det er med god grund! De smager dejligt og er et sundere alternativ til den almindelige pandekage. De mætter godt, er rige på protein, nemme at lave og ikke mindst billige. Lav dem som et mættende morgenmåltid og nyd den sunde forkælelse med god samvittighed.

Ingredienser

2 Bananer
2 Æg
2 dl Havregryn
1 dl Mælk
1 Æble (revet)
1⁄2 tsk Vaniljepulver
Frisk frugt (til servering)

Fremgangsmåde

1. Bland de tørre ingredienser i en skål.

2. Mos bananerne med en gaffel, riv æblet og bland det sammen med de tørre ingredienser i skålen. Bland dejen sammen så den har konsistens som en tyk grød.

4. Varm en pande og bag dejen til små pandekager med en diameter på ca. 12 cm.

5. Server bananpandekagerne lune med frisk frugt.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *