Almendras – ”Ristede mandler”

2017-11-06

Almendras eller ristede mandler er en almindelig snack, der findes på de fleste barer, restauranter og caféer i Spanien. Man kan også beskrive den som en ”pre-tapa”. Smagen er lækkert røget og passer godt sammen med en håndfuld spanske oliven og en kold cana (fadøl).

Denne opskrift er ganske let og lige til!

Ingredienser

5 dl Mandler (rå og afskallede)
1 spsk Olivenolie
1 tsk Havsalt

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 190°C.

2. Mandlerne placeres i et lavkantet ildfast fad og overhældes med olivenolie og drysses med havsalt. Lad mandlerne afkøle helt før servering, da de ellers vil være seje.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Tortilla – ”Spansk omelet”

  • Tomatos Rellenos – ”fyldte tomater”

  • Pollo al Ajillo – ”Kylling og hvidløg”

  • Pimientos Rellenos con Queso

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *