Almendras – ”Ristede mandler”
2017-11-06- Køkkentype:Spanien
- Ret:Appetizer, Snack
- Sværhedsgrad:Begynder
-
Føj til favoritter
Almendras eller ristede mandler er en almindelig snack, der findes på de fleste barer, restauranter og caféer i Spanien. Man kan også beskrive den som en ”pre-tapa”. Smagen er lækkert røget og passer godt sammen med en håndfuld spanske oliven og en kold cana (fadøl).
Denne opskrift er ganske let og lige til!
Ingredienser
5 dl Mandler (rå og afskallede)
1 spsk Olivenolie
1 tsk Havsalt
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til 190°C.
2. Mandlerne placeres i et lavkantet ildfast fad og overhældes med olivenolie og drysses med havsalt. Lad mandlerne afkøle helt før servering, da de ellers vil være seje.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift