Vinter kartoffelsalat

2017-11-09

Vores bud på den perfekte vinter kartoffelsalat indeholder blandt andet valnødder, appelsiner og bladselleri. Salaten kan enten spises alene som en vegetarret eller bruges som tilbehør til fx. andebryst eller andet fjerkræ .

Ingredienser

500 g Kartofler (skrællede og skåret i mellemstore stykker)
50 g Valnødder (groft hakkede)
2 Bladselleri (hakket)
2 Appelsiner (skrællet og skåret i mellemstore stykker)
1 bundt Rucola
2 spsk Valnøddeolie
2 spsk Olivenolie
1 spsk Hvidvinseddike
1 spsk Frisk mynte (finthakket)
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Læg kartoflerne i en gryde med kogende vand og lad dem simre i 10 minutter eller indtil de er møre. Hæld vandet fra og lad dem afkøle lidt.

2. Bland valnøddeolie, olivenolie, hvidvinseddike, mynte, salt og peber i en beholder med låg. Put låget på og ryst godt.

3. Bland kartoflerne med dressingen og tilsæt valnødder, selleri og appelsiner. Dæk et fad med rucola blade og placér kartoffel salaten derpå. Server straks.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *