Muffins opskrift

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 26. september 2017 | Kategori : Kager

Muffins opskrift

Muffins er en lille portionskage, der indenfor de seneste årtier er blevet særdeles populær i Danmark. Årsagen til denne stigende popularitet skyldes flere ting. Blandt de vigtigste af disse er uden tvivl den stigende café- og take away kultur i Danmark. Muffins er ganske enkelt særdeles praktiske, da de er lette at spise eller tage med fra den lokale café eller 7-Eleven kiosk.

Muffins og cupcakes

Muffins er på det seneste blevet beskyldt for at være det samme som en af tidens helt store kagetrends, cupcakes. Dette er fejlagtigt, da der er ganske stor forskel på muffins og cupcakes. Den væsentligste lighed er dybest set at de bliver bagt i den samme form!

I modsætning til cupcakes, der i øjeblikket vel er blandt de mest bagte kager i de danske køkkener, er muffins måske ikke så visuelt prangende og fantasifulde. Til gengæld har de en række andre fordele, der også er værd at bemærke.

Muffins er først og fremmest sundere end cupcakes. Dette skyldes, at de indeholder mere mel og mindre sukker og fedtstof og fordi de ikke påsmøres med det karakteristiske frosting, der er et velsmagende, men særdeles kalorieholdigt produkt.

Muffins opskrifter

På denne hjemmeside har jeg samlet alle mine favoritopskrifter på muffins. Du finder naturligvis alle de klassiske opskrifter som chokolade muffins, blåbær muffins m.v., men der er også blevet plads til mere moderne og innovative opskrifter.

Du finder de forskellige opskriftskategorier i højespalten og kan bladre igennem en samlet liste på forsiden. Velkommen til!

Her finder du nogle af vores populære muffins opskrifter:

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *