Lasagne opskrifter

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 26. september 2017 | Kategori : Lasagne

Lasagne opskrifter

Er du på udkig efter opskrifter på lasagne? I så fald er du havnet det helt rigtige sted! Denne hjemmeside er nemlig dedikeret til opskrifter på den populære italienske spise, lasagne. Lasagne har altid været en ret som stod højt på min liste over livretter. Da jeg var barn var det lasagne, der blev bestilt på min fødselsdag – den ene dag om året hvor jeg helt selv kunne vælge, hvad jeg ville have at spise til aftensmad!

Siden har mine smagsløg ændret sig en smule, men stadig fastholder lasagne en placering i toppen af hierarkiet af livretter!

Hvad betyder “lasagne”?

Ordet lasagne har en interessant etymologi. Det siges at stamme fra det græske ord ”lasanon”, der betyder natpotte. Romerne lånte ordet, lavede det om til ”lasanum” og brugte det som en humoristisk reference til en gryde.

Siden blev ordet ”lasagne” anvendt om en ret, der var fremstillet i en tilsvarende beholder. Retten bestod oprindeligt af flade plader af pasta, tomater og hakket kød med revet ost på toppen, men siden har ”lasagne” udviklet sig til en pastaret i sig selv og der er blevet udviklet utallige lasagne opskrifter baseret på denne grundlæggende opskrift.

Enkel, men en smule tidskrævende

Lasagne er ikke noget man lige laver på 20 minutter. Selv de nemmeste og hurtigste versioner af denne ret tager lidt tid at lave. Til gengæld kan man med fordel lave en stor portion, så man har mad til flere dage. Lasagne er perfekt at spise dagen derpå, da man ofte vil opleve, da den rent faktisk smager bedre efter et døgn i køleskabet!

Til trods for at lasagne er en temmelig tidskrævende ret at lave fra bunden er den til gengæld på ingen måde besværlig at have med at gøre. De fleste kan lave en lækker lasagne med fornuftig succes, så det er med andre ord bare med at komme i gang!

Du finder vores opskrifter på lasagne ved at klikke her: Lasagne opskrifter.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *