Kartoffel opskrifter

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. november 2017 | Kategori : Kartofler

Er du på jagt efter kartoffel opskrifter? I så fald er du kommet det helt rigtige sted. Denne hjemmeside er nemlig dedikeret til denne, lille beskidte knold, der på godt og ondt er indbegrebet af dansk madlavning.

Godt, fordi kartoflen er både sund, billig og nærende og så er dens anvendelsesmuligheder næsten uendelige. Ondt fordi vi danskere – på trods af kartoflens mange anvendelsesmuligheder – har en tendens til at tilberede den på den, efter min mening, absolut mest kedelige måde, nemlig ved kogning.

Bevares, kogte kartofler kan absolut give god mening. For eksempel er der ikke ret meget der kan konkurrere med friskkogte nye kartofler med smør og friske krydderurter. Enkelt, men ikke desto mindre temmelig genialt! Jeg vil dog ikke have noget imod hvis denne hjemmeside kan rykke bare en lille smule ved den måde, hvorpå vi danskere tilbereder vores elskede kartoffel.

Mange forskellige kartoffel opskrifter og artikler

Udover forskellige klassiske tilberedningsmetoder som bagte kartofler, friturestegte kartofler (herunder hjemmelavede pommes frites og franske kartofler), kartoffelsalat, kartoffelmos osv., så har vi også en lang række opskrifter på hele måltider, hvor kartoflen tager rollen som den naturlige hovedingrediens.

Endelig vil vi også løbende skrive en artikel om kartofler. Artiklerne kan for eksempel handle om kartoflens historie, om en heldig kartoffel og andre kartoffeludtryk og om alt muligt andet, der har med kartofler at gøre.

Med andre ord vil denne hjemmeside komme ganske vidt omkring, når det kommer til kartofler! Tilbage er der blot at ønske velkommen til og god fornøjelse med vores alle sammens kartoffel.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *