Kanelsnegle opskrift

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. november 2017 | Kategori : Kager

Er du på udkig efter en opskrift på kanelsnegle? I så fald er du havnet det helt rigtige sted. Denne hjemmeside er nemlig dedikeret til forskellige lækre opskrifter på kanelsnegle. Vi har indsamlet og afprøvet en masse kanelsnegle opskrifter, så det her skulle være muligt at finde en opskrift til enhver smag og anledning.

Mange anvendelsesmuligheder

Det gode ved kanelsnegle er, at de kan bruges i en masse forskellige sammenhænge. De kan spises morgen, middag og aften af børn, unge og gamle til hverdag og til fest!

Skulle der mod forventning blive et par kanelsnegle i overskud kan de sagtens holde sig et par dage i en lufttæt pose eller du kan vælge at fryse dem ned. Vælger du den sidste løsning er du til enhver tid forberedt på at få uventede gæster eller hvis du slev pludselig får en trang til en lun kanelsnegl. Alt hvad det kræver, er ca. 10 minutter i ovnen og de smager som nybagte!

Stammer fra Sverige

Kanelsnegle er af en eller anden årsag særligt populære i Nordamerika og Nordeuropa. Måske det skyldes, at kagetypen oprindeligt stammer fra vores naboland Sverige, hvor den hedder kanelbulle. Herfra spredte den sig hurtigt til Danmark, Norge og Finland, ligesom nordiske emigranter sandsynligvis medbragte opskrifterne til USA og Canada.

Svenskerne er i dag så glade for kanelsnegle at de fejrer den hvert år d. 4. oktober, der har fået navnet Kanelbullens Dag!

Så langt har vi ikke tænkt os at gå her på 3retter.dk. Vi ønsker blot at udbrede en masse lækre opskrifter på kanelsnegle og håber at I vil får ligeså stor glæde af dem som vi har haft under udarbejdelsen af denne hjemmeside. Rigtig god fornøjelse!

Vi har lavet 5 opskrifter på kanelsnegle, i prioriteret rækkefølge efter, hvor populære de er:

  1. Opskrift på kanelsnegle med bagepulver uden gær
  2. Opskrift på gammeldags kanelsnegle
  3. Opskrift på fedtfattige kanelsnegle
  4. Opskrift på sunde kanelsnegle med fuldkornsmel
  5. Opskrift på hurtige kanelsnegle
Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *