Italienske opskrifter

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. november 2017 | Kategori : Italienske opskrifter

Det italienske køkken er et af de mest populære i verden. Dette skyldes først og fremmest at italienerne på fornem vis har formået at kombinere enkel og rustik madlavning med fantastisk, universel velsmag, der værdsættes af såvel unge som gamle.

Traditionelle italienske opskrifter

På denne hjemmeside har vi samlet et udvalg af de mest traditionelle italienske opskrifter. Her finder du alle de klassiske retter som lasagne, pizza, spaghetti bolognese, tiramisu, panna cotta og mange andre.

Selvom alle retterne kan laves på et utal af forskellige måder, har vores fokus været på kun at bringe en til to versioner af de forskellige retter, men til gengæld sørge for at disse versioner er så tro mod de italienske originalopskrifter som overhovedet muligt.

Gode råvarer

Det italienske køkken er ikke fancy eller moderne. Det er et traditionelt bondekøkken hvor man har anvendt de ingredienser, der kunne findes på det lokale torvemarked, i køkkenhaven eller på marken. Til gengæld er der tale om råvarer af usædvanlig høj kvalitet, hvilket er et nøgleord i italiensk madlavning. Vælger man at gå på kompromis med råvarernes kvalitet, kan man være ret sikker på at det italienske madlavningsprojekt falder til jorden!

Det er også derfor at italiensk mad sjældent smager ligeså godt når man tilbereder den i Danmark, som når man spiser den tilsvarende ret i Italien. Brug derfor gerne lidt tid på at finde de bedste råvarer, når du laver italiensk mad, selvom disse er lidt dyrere. Jeg garanterer dig for at det betaler sig i den sidste ende!

Du finder vores italienske opskrifter her: Italienske opskrifter

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *