Ideer til fødselsdage

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. november 2017 | Kategori : Ikke kategoriseret

Fødselsdage er et kapitel for sig i bogen om festligheder. Alle fødselsdage fortjener at blive fejret med fest, farver og selvfølgelig lækre kager, så læs med her og få ideer til hvordan, at du kan fejre fødselsdag – både rund, til drenge og piger.

Kage

Mad hører til festligheder, og kage hører selvfølgelig til fejring af fødselsdage. Klassiske fødselsdagskager er chokoladekage og lagkage. De kan dekoreres rigtig fint med hjemmelavet eller købt pynt, og især frugt i farver gør sig godt til. Hvis du har mod på et større bage projekt kan vi anbefale fondant kager, som kan dekoreres både sjovt, personligt og elegant. Desuden kan de lækre kager laves i store portioner, så der er kage til mange gæster.

Tema

Fødselsdagsfester kan med fordel laves til temafester. Børnefødselsdage er især velegnede. Når du skal finde dit tema, kan du tænke på hvad fødselaren godt kan lide og bruge det som festens tema. Drenge kan f.eks. få pirat fødselsdagsfester og piger kan få prinsesse fødselsdagsfester. Brug temaet, når du skal lave invitationer, pynte op og lave flotte dekorerede fødselsdagskager.

Gode tips

Du kan med fordel lave kager i dagen i forvejen, så du har mere tid og overskud på dagen til at gøre klar til fødselsdagsfesten. Hvis du ønsker et alternativ til fødselsdagskage, kan du servere boller eller en sund dessert.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *