Hvad drikker man til lasagne?

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 26. september 2017 | Kategori : Lasagne

Lasagne vin

Når det kommer til lasagne, er det oplagte valg at hive en rødvin af italiensk afstamning ud af vinreolen. Det er dog langt fra den eneste brugbare mulighed.

I denne korte artikel vil vi se nærmere på, hvad der passer godt i glasset, når det er lasagne, der står på menuen.

Lasagne og vin

Eftersom lasagne er en italiensk spise er det som sagt i indledningen naturligvis oplagt at kigge til Italien, hvis det er vin man foretrækker.

De fleste lasagnetyper passer godt sammen med en rødvin, der gerne må være frisk og frugtagtig og helst ikke for kompleks i smagen. Lasagne er dybest set relativ simpel hverdagsmad og som sådan giver det ikke mening at åbne den dyreste Amarone man har i vinreolen, da det hverken kommer vinen og maden til gode. Prøv i stedet en Chianti i mellemklassen. Vi anbefaler fx Barbera D’alba eller Bernado Borgese Chianta. Se udvalget af italienske vin her hos Densidsteflaske.dk.

Laver man lasagne med laks eller anden fisk, kan det anbefales at prøve en mere let vin, fx en hvid- eller rosévin eller eventuelt en afkølet Lambrusco, der faktisk er bedre end sit noget blakkede rygte!

Er du til italiensk hvidvin kan jeg anbefale en lavet på Pinot Grigio druen, der er frisk og frugtagtig. Se et udvalg af Pino Grigio her hos Densidsteflaske.dk

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *