Guacamole opskrifter

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 13. november 2017 | Kategori : Tilbehør

Guacamole er en avocadodip, der oprindeligt stammer fra Mexico. Guacamole er blevet utrolig populær i resten af verden og således også Danmark.

Denne hjemmeside er dedikeret til guacamole i særdeleshed og det mexicanske køkken i almindelighed.Vi vil således bringe en masse forskellige guacamole opskrifter, men også præsentere andre af de mange opskrifter, der har været med til at gøre det mexicanske køkken så populært.

Perfekt guacamole

Fundamentet for perfekt guacamole er modne avocadoer. En avocado er tilpas moden hvis den giver sig en smule, når man trykker den på ydersiden af skallen. En autentisk guacamole opskrift vil udover moden avocado bestå af hakkede tomater, salt og peber, men der findes stort set ligeså mange guacamole opskrifter, som der findes kokke!

Andre ingredienser som folk ynder at tilføje er salsa, chili peber, lime, citronsaft, hvidløg, løg, koriander eller creme fraiche.

Mange forskellige guacamole opskrifter

Her på 3retter.dk vil vi bringe en masse forskellige guacamole varianter. Alle opskrifter er gennemtestede af vores redaktion, så vi håber at I vil nyde dem ligeså meget, som vi har gjort under udarbejdelsen af denne hjemmeside.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *