Gode og prisvenlige spisesteder i København

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 23. maj 2018 | Kategori : Suppe opskrifter

Annonce: Artiklen er betalt indhold

Sommertiden er over os igen, og det betyder hyggelige aftener på hyggelige, københavnske restauranter. Et godt glas vin, noget god mad og lækkert vejr – kan det blive andet end en god aften? Dog ved vi alle, at sommeren kan blive dyr, hvorfor det nok vil være en god ide at sigte efter restauranter i en mere prisvenlig klasse, hvis budgettet skal holde hele sommeren. Det kan være svært at finde i København, men vi har i denne artikel samlet en kort liste over gode bud, som kan hjælpe dig med at finde den perfekte sommeraften på restaurant i København.

District Tonkin

Den nye vietnamesiske café og restaurant i København er i sandhed blevet en favorit blandt indbyggerne. Caféen har åbnet en restaurant i Dronningens Tværgade med et meget hyggeligt udeareal samt sublim mad. Indretningen har taget inspiration fra Hanoi, så stedet har en virkelig autentisk og hyggelig vietnamesisk stemning, der er perfekt til sommertiden. Især District Tonkins bánh mì har fået meget stor ros for at være en fremragende frokost eller tidlig aftensmad. Tonkins egen Marou-chokolade, som de har lavet på ægte, vietnamesiske kakaobønner, er også meget anbefalelsesværdig. District Tonkin kan findes på Gl. Kongevej 152A, 1850 Frederiksberg C, og bør helt klart være et sted, du besøger denne sommer.

Chai Shai

Chai Shai er en flot og uformel restaurant i Valby. Restauranten byder på mange flotte og æstetiske retter med meget spændende madoplevelser. Eksempelvis laver de en fantastisk biryani serveret med et lag af butterdej, eller en frisk biryani fyldt med nødder, rosiner og lækker kylling. Restauranten laver mange uformelle, kreative retter, som helt klart er et forsøg værd. Restauranten ligger på Ålholmvej 17, 2500 Valby og er et must til denne sommer. Du kan læse mere om Chai Shai på deres hjemmeside www.chaishai.dk, hvor du kan læse om åbningstider, menukort, lokation og meget andet.

Orangeriet

Orangeriet i Kongens Have er spækket med nydelige og hyggelige udendørspladser, men også med hyggelige indendørspladser, hvis du er mere til det. Indendørspladserne er i et sommerligt, havestueagtigt miljø, hvorfor det stadig føles meget udendørs og sommervenligt, selvom det egentlig er indenfor. Orangeriet har et meget simpelt køkken; de laver smørrebrød og fransk-danske retter. Orangeriet laver noget af det lækreste smørrebrød i København, og hvis det nydes i en af deres mange udendørspladser midt i Kongens Have, vil det være en madoplevelse i særklasse. Lige udenfor er der også en is-vogn med Jacob & Jakob-is, som kan bidrage til en formidabel frokost- og desserttur i Kongens Have.

Amass Fried Chicken

Amass Fried Chicken, eller AFC, er en fried chicken-restaurant, der laver lækkert, stegt kylling, og restauranten er startet af amerikaneren Matt Orlando. Restauranten har et smukt udeareal i form af en have og er derfor perfekt til en sommerdag. Kyllingen er velkrydret og friteret til perfektion, og med noget coleslaw og klassiske amerikanske biscuits ved siden af bliver kyllingen ikke meget bedre. Du kan finde Amass Fried Chicken på Refshalevej 153, 1432 København K denne sommer.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *