Det uundværlige køkkenudstyr

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 24. august 2017 | Kategori : Ikke kategoriseret

Annonce: Artiklen er betalt indhold

Hvad er et køkken uden lækkert køkkenudstyr? Ikke meget – i hvert fald ikke hvis man spørger flertallet af danskerne, der køber køkkenmaskiner på nettet som aldrig før.

Du kender den formentlig selv. Fornemmelsen af at der simpelthen bare mangler noget i dit køkken. Hvad præcist det er, kan være svært at sætte fingeren på, men der er ingen tvivl om, at der er noget galt. Du kigger måske lidt rundt – først på køkkenbordet, derefter ned i vasken og endelig over i retning mod den gamle, trofaste kaffemaskine, som lidt halvtræt giver besynderlige men sædvanlige lyde fra sig. Den gør det det jo godt, tænker du måske. Lidt som en gammel hund, der hverken kan høre eller gå, men som man jo stadig elsker over alt på jorden. Og så alligevel… Der var jo den espressomaskine, som naboen havde købt forleden hos www.homebarista.dk. Den var nu fin. Og kompakt. Og selvkørende. Og så lavede den jo faktisk også rigtig god kaffe…

Det er sådan det sker for mange af os – når vi går fra gammelt til nyt. Og det er vel sådan det bør være på trods af de gamle kaffemaskiners særegne charme. For der er næppe noget mere lækkert end en perfekt kop kaffe, det perfekte sted, på det perfekte tidspunkt. Og med de nye maskiners fuldautomatiske funktioner får man mere tid til at kaste sig over de meningsfulde aktiviteter her i livet – så som at nusse sin gamle, døve hund bag ørerne alt imens kaffen tilberedes i baggrunden.

Køkkenudstyr er selvforkælelse

Noget tyder på, at flere og flere danskere overlader manuelle opgaver som kaffebrygning, afrimning af køleskabe og frysere samt kartoffelskrælning til fuldautomatiske maskiner. Det går nemlig kun én vej med salget af moderne køkkenmaskiner i Danmark, og det er fremad. Og når vi shopper intelligent udstyr til køkkenet i så stort et omfang, som vi gør, er det formentlig et udtryk for, at vi i dag ønsker at prioritere vores tid anderledes, end hvad tidligere generationer havde mulighed for. Vi vil ikke længere bruge timer på basal tilberedning af mad samt vedligeholdelse af køkkenudstyr, hvis intelligente maskiner kan gøre arbejdet for os. Tid er som bekendt blevet en luksusvare, som man ikke rutter med, og derfor betaler vi gerne for at kunne kaste nogle af ”drift-opgaverne” over på andre – i dette tilfælde moderne køkkenmaskiner.

Tag nu bare de nyeste køleskabe fra AEG: To kølesystemer, der sørger for at beskytte de sarte smagsnuancer i dine råvarer og sikre optimal tilførsel af fugt. Det er jo luksus, der vil noget, og som i gamle dage vil have kostet nogenlunde det samme som et mindre land. I dag er luksussen blevet tilgængelig for langt de fleste, og fra vest til øst, syd til nord, kan man nu året rundt nyde 100 procent friske råvarer takket være moderne teknologi. Længe leve robotterne! I øvrigt: Du finder AEG køleskab her.

Hele denne smøre sender os direkte tilbage til køkkenet, hvor historien startede. For det var jo dét, der manglede. Den luksus at kunne sige til sig selv at man ikke behøver at tænke i kaffebrygning, afrimning og kartoffelskrælning. Det tager maskinerne sig af! Tilbage står du med mere tid til at leve livet lige nu og her – måske i selskab med en gammel, døv hund, der elsker at blive nusset bag ørerne.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *