Dessert nytårsaften

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. november 2017 | Kategori : Dessert

Nytårsaften er jo som bekendt årets helt store festaften. Derfor skal menuen også være i top, og hvilken bedre aften er der til at gøre noget ekstra ud af desserten? Desserter til nytår er et kapitel for sig selv, da aftenen for mange byder på traditioner, mens andre vil have det nemt og tredje vil eksperimentere. Derfor dedikerer vi et afsnit til netop hver af disse desserttyper.

Den klassiske dessert

Kransekagen er og bliver nytårsdessertén. Den tiltaler de fleste med dens milde smag, dekorative præsentation og så passer den godt til kaffe og champagne. Vi har lavet en opskrift på kransekage, som du finder her. Hjemmelavet kransekage tager tid, men er bestemt det hele værd både med hensyn til smag, præsentation og personlighed. Her går du ikke galt i byen! 

Den nemme og forberedte dessert

Chokoladekage med is som dessert er også en sikker klassiker, som smager godt og kan præsenteres rigtig flot. Den er dejlig nem at forberede på forhånd, hvor chokoladekagen kan bages dage i forvejen ligesom isen kan laves eller købes på forhånd. Til serveringen kan begge dele hurtigt portionanrettes på tallerkner og med fordel pyntes med flødeskum, flormelis eller friske bær. Nem, hurtigt og lækkert!

Den eksperimenterende dessert

Den eksperimenterende dessert er til kokken, som har god tid og som gerne vil lægge lidt ekstra forkælelse i desserten. Desserten kunne f.eks. være en lækker cocktail med hjemmelavet sukkersirup eller en let og læskende hjemmelavet Melon Gazpacho. Vi kan anbefale at lave hjemmelavede flødeboller, som giver desserten et personligt touch og som nemt kan varieres efter smag og pynt. Som noget ekstra festligt kan de f.eks. pyntes med guld- eller sølvstøv, så de fremstår flotte og måske ligefrem til matche borddækningen.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *