Confit de canard – luksus dåsemad

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. november 2017 | Kategori : Confit de canard

Vi kender det alle sammen – forloren skildpadde, torskerogn, makrel, tun og leverpostej på dåse. Nogle elsker det, andre hader det, og noget af det mere eller mindre end andet. Retter som forloren skildpadde er måske ikke det mest appetitlige, der findes, men leder du efter confit de canard, findes der luksusudgaver, som du må prøve! Kvalitetsdåserne med denne skønne ret er appetitlige, lækker og har en dejlig smag af and og krydderier.

Confit de canard sandwich

Confit de canard er mest af alt en ret til middagsbordet, men på frokostbordet er den ligeledes suveræn som hovedelementet i en sandwich. Dåsemad og brød tænker du nok, men den er god nok, for sammen med lidt salat, grøn agurk , forårsløg, tomat og brød fungerer det rigtig godt som et alternativ til den kedelige rugbrødsmad.

Købsmuligheder og pris

Det saltede og fedtkogte and serveres på bistroer overalt i Frankrig, men nu serveres de også som mere eller mindre kvalitetsvarer på dåse i diverse supermarkeder og vinhandlere. Endvidere kan de lækre franske specialiteter købes på nettet hurtigt, enkelt og uden besvær, og alt hvad du skal gøre er, at tage den langtidskogte og saltede and ud af dåsen og varme den i ovnen. En luksusdåse koster 125 kr hos Supervin.dk, så skal der være fest, så lad der være fest!

Confit de canard er et godt eksempel på, at retter på dåse ikke altid behøves være af den mindre appetitlige karakter, men også kan findes i en luksusudgave, som uden tvivl vil være et hit når studerende skal lave lækker og forholdsvis billig festmad, eller når der bare skal råhygges en ganske almindelig hverdag med lidt hurtig mad.

Så skal du fråse – køb and på dåse 🙂

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *