Chokoladekage

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 15. november 2017 | Kategori : Kager

Man går aldrig helt galt i byen med en chokoladekage! For de fleste mennesker er denne kage forbundet med en masse gode minder: Det var kagen der blev serveret til børnefødselsdagen, kagen man medbragte til klassens time og måske den første kage, man bagte helt selv. Dette er i hvert fald tilfældet hos overtegnede, der i en alder af omkring 10 år var i stand til at bage chokoladekagen fra ”Brugsens Børnekogebog” uden brug af opskriften.

En favorit

Det er dog ikke kun hos børn at chokoladekagen er en favorit. Enhver restaurant med respekt for sig selv har deres bud på en chokoladekage på dessertkortet, ligesom den er en sikker vinder ved enhver privat komsammen. Med årene er der dog en tendens til at kagen indeholder mindre kakao og mel til fordel for mere ”rigtig” chokolade og smør! Ikke den sundeste udvikling, men til gengæld er stykkerne nok blevet lidt mindre.

Hvem elsker ikke et lækkert stykke chokoladekage? Bortset fra nogle få uheldige individer, der enten er allergiske eller simpelthen ikke kan lide det, er chokoladekagen en af de mest populære typer af kager. For mange generationer af mennesker, har chokoladekagen været en tro følgesvend på fødselsdage, til bryllupper, på ferien og andre særlige begivenheder, men også ”bare fordi”, når lysten til chokolade pludselig kan indfinde sig i dagligdagen!

Chokoladekage opskrifter

Denne hjemmeside er dedikeret til vores allesammens chokoladekage. Vi har samlet en lang række spændende og appetitvækkende chokoladekage opskrifter, så der burde være en kage til enhver smag! Brug lidt tid på at gennemse vores opskrifter og lad dig inspirere til din næste chokoladekage.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *